Post by dsecitadmimo on Mar 17, 2022 3:45:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Revived Witch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Revived Witch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (daugiau raktų) ▞▞▞
▞▞▞ Revived Witch 2022 version ▞▞▞
Revived Witch Rollenspiele yln
Labai p2w žaidimas (jūs tiesiog mokate už daugiau bandymų, išteklių ir pan.) visi, kurie sako kitaip, yra kliedesiai. Juokingai sunkus šlifavimas ir labai blogi tarifai. Turiu labai nedaug UR, bet kažkaip visada imu netikrą UR, kai tai yra negarantuojamas UR. Kažkas nemalonu, kai aš turiu tik 2 UR visame reklamjuosčių telkinyje, tačiau kažkaip visada pavyksta gauti apgaulę. Tai sakant, jie bent jau nėra per daug šykštūs su valiuta, tačiau tikrai nesvarbu, kada kursai yra blogi.
Žaidžiu keletą dienų, bet nuo vakar, kai atidarau žaidimą, gaunu klaidos pranešimą „nepavyko gauti žaidimo išteklių informacijos“ ir dabar nebegaliu žaisti.
Atidarykite žaidimą, nustebau, kad jis turi keliautojo oktopato dizainą? Tačiau po tos mini scenos viskas pasikeičia. Esu šiek tiek nusivylęs, kad tai staiga pasikeitė.
Mano paskyra įstrigo įkėlimo ekrane. Aš jau kelis kartus iš naujo prisijungiu ir išvaliau talpyklą, po prisijungimo vis dar įstrigo įkėlimo ekrane. Pataisykite. Nusiunčiau žinutę klientų aptarnavimo tarnybai.
Gana gerai, kol kas reikės pakoreguoti žaidimo eigą ir pridėti daugiau interaktyvių į aplinką
Revived Witch Игре улога gyzf
Ką tik pradėjo žaisti. Vaizdas geras, balsai ir muzika nelabai. Siaubinga ir niūri įžanga.
Žaidimas galėtų būti geresnis, man patinka idėja, kaip žaidžiamas žaidimas, bet žaidimas sukurtas banginiams ir krakenams, kad jie patys galėtų žaisti prieš didžiąją dalį f2p, kai jie atliks visas kasdienes užduotis ir pvp. ir mažai papildomų dalykų per maždaug 30 minučių. Atgauti ištvermę užtrunka ilgai, nes daugumoje etapų reikia 20–40 ištvermės vienam bėgimui, tai yra šiek tiek lėta. Nesvarbu, kiek kartų jis bus ištrintas, jis sugrįš.
Potencialiai puikus žaidimas. Puikus menas, variacijos tarp 8 bitų ir didelės raiškos, gera siužetinė linija ir unikalus žaidimo režimų derinys. Tačiau kova yra be vaizduotės ir nėra jokios priežasties imtis rankinių veiksmų. Būtų puiku turėti sudėtingą turinį – šiek tiek daugiau nei savaitę žaidžiau kaip F2P ir niekas nemotyvuoja manęs grįžti. Būtų dėkingi už tai, kas reikalauja rankinio veikimo, o ne tik šlifavimo daugiau patobulinimo medžiagų.
Blogėja. Jūs galite būti bent 10 lvs nuo rekomenduojamo, bet vis tiek būsite ištrintas, net jei turėtumėte galimybę laimėti. Sąžiningai, šis žaidimas tam tikrais atžvilgiais įgyja šiek tiek daugiau p2w, nes norint pažengti į priekį, reikia įgyti 1000 ištvermės. Jei reikėtų mažiau ištvermės, būtų geriau. Galų gale mano komentaras bus nereikšmingas, bet šis žaidimas yra geras, bet bjauru, jei jis tęsiasi taip
Revived Witch როლური თამაშები jpoe
Vienas geriausių mobiliųjų žaidimų. Menas yra gražus, istorija įdomi, o žaidimas yra įdomus.
Revived Witch Hry na hrdiny sodn
Man patinka šis žaidimas, nuolat atnaujinkite. pridėkite daugiau kalbų, įskaitant indoneziečių kalbą
Labai nereaguoja net ir bokšto fojė. Žaidimą reikia labiau optimizuoti ir papildyti nustatymus, kurie gali išjungti kai kuriuos grafinius efektus, ypač animaciją (pvz., BG), kad žaidimas būtų sklandesnis. Nekenčiu, kaip pralaimiu dėl didelio vėlavimo vien todėl, kad daugybė dalykų skrenda per visą ekraną, atsilikdami nuo viso žaidimo.Bendras žaidimo būdas yra geras, bet jis tiesiog per vėlus žaidimui su pikseliais (dabartinis įvykis YPAČ VĖLAVIMAS, ypač „Pride“ scenoje. Prarandu, net mano lygis yra optimalus. Pataisykite).
Labai mielas žaidimas su gražiais keiksmažodžiais ir daugybe nemokamų dovanų, bet šiek tiek per daug švelnus. Etapai kainuoja per daug manos ir taip pat atrodo, kad jie užtrunka ilgai, nes po kurio laiko jie tokie pasikartojantys ir blankūs.
Tai padoru, bet žaidimas sugenda per dažnai. Sunkūs šokinėti monstruose po kurio laiko taip pat yra gana beprotiški. Tai sukuria malonų įspūdį, o po kurio laiko tampa tikrai nuobodu. Jums turėtų patikti žaidimai, bet šlifavimas, kai viršininkai tampa tankesni ir tankesni, yra pernelyg varginantis. Kai kurie iš jų turi 999 999 AG ir vienas jus nušaus (aš rimtai). Jaučiausi nuo to pavargęs. Nežaiskite, jei planuojate pasilikti ilgam. Vis dėlto grafika ir perkėlimai yra gerai.
Taigi tai gali būti mano telefonas (Moto G6), bet žaidimas nuolat stringa. Šiuo metu yra 4 pagrindiniai skyriai. Tikėkitės ūkininkauti, kad sukurtumėte savo personažus. Kai kuriems ši energijos sistema gali patikti arba nepatikti. Automatiškai išvalyti galite tik keletą kartų, kol vėl turėsite laukti. Priversdami jus nuolat tikrintis atgal. Pervyniojimas yra paprastas, nes tai leidžia atlikti 1-ą 10 trauką.
Lær tyrkiske med LinGo Play Læring hql
Tai gana gerai. Vienintelis mano nuoskaudas yra tas, kad ištvermės sąnaudos atliekant užduotis yra per didelės. Iš esmės turiu palaukti savaitę, kad išlyginčiau vieną įrenginį. Tada suprantu, kad turiu išlyginti dar penkis padalinius, o tada suprantu, kad turiu išlyginti antrą komandą... Be to, tai gana puiku. Yra puikus menas, įdomus žaidimo būdas ir geras laikas.
Tai nuostabus žaidimas, tačiau jų naudojama „energijos“ sistema išsenka per greitai. Stengiuosi padidinti savo „lėlių kolekciją“ ir kiekvieną dieną galiu žaisti tik apie valandą, kol būsiu priverstas laukti daugiau energijos.
Keturias dienas buvo įstrigęs ties 2.5.3 istorija, nesvarbu, kiek patobulinau savo personažus medžiagomis iš Dreamland pasaulio...... Ar sunkumai tikrai tokie sunkūs? Ar reikia papildomų koregavimų, kad viršininkui būtų lengviau kovoti? Esu įstrigęs tame lygyje, todėl daugelis dalykų vis dar yra užblokuoti, nėra ką veikti, darosi nuobodu...
Netikras žaidimas, bet turiu priverstinai sustabdyti programą, kai baigsiu, kitaip negalėsiu grįžti į žaidimą, kai norėsiu vėl žaisti. Taip pat už tai, kiek personažų aspektų reikia naudoti ištvermę šlifuoti (lygiai / įgūdžiai / kilimo kilimėliai / mana / įranga), atlygis už etapą turėtų būti padidintas arba ištvermės kaina turėtų būti sumažinta. Taip pat reikia tų pačių išteklių, ištvermės, renginio etapams -.-
Juokingas galios šliaužimas. Kiekvienas pleistras stumia jus toliau, nebent norite pakloti tonas grynųjų.
Sunkios kovos yra per daug nusistovėjusios, net kai turime vienetų, kurių lygiai aukštesni nei rekomenduojama, o su elementų priedais priešai padaro per daug žalos. Žaidimas yra gana sunkus be Elos, jaučiasi kaip nelabai subtilus postūmis parduoti Ellai mūšio pasą. Iš yostar tikėjausi geresnio ir subalansuoto žaidimo.
Žaidimo mechanika 10/10. Kaip RPG pikselių žaidimas su savo ruožtu (?) mechanika, tai yra gana geras. Gacha 7/10. Jie suteikia jums pervyniojimo sistemą iki 10 × 100. Kaina yra gerai, čia gaila. Garsas 10/10. GERIAUSIAS PATIRTIS, kai naudoju ausines, labai malonu. Grafika 10/10. Vėlgi, pikselių menas yra geras, taip pat įkėlimo ekranas. Personažo dizainas 8/10. Jie klausia daugybės talentingų menininkų, turinčių skirtingus stilius. Tačiau žaisti ne namuose nėra saugu. Siužetas 6/10. Vargšas, sunku suprasti.Geri gacha tarifai, graži muzika ir grafika, o tyrinėjimo dalys yra įdomios. Daug avarijų, o istorija nuobodi, o 90% žaidimo yra automatinis (todėl man neįdomu), taip pat dėl automatikos mechanikai neturi pakankamai gylio, kad būtų sunku, ta prasme, kai galite „Neišvalyti scenos labiau atrodo, kad neturi personažų tai padaryti, o ne „aš dar nepasiruošęs, pirmiausia turiu užauginti ką nors kita“.
Paspaudus „Enter“, ekranas yra juodas ir jis įkeliamas. Prasidėjo maždaug 12/9.
Puiki muzika, menas ir funkcionalumas. Vienintelis mano skundas yra tas, kad norint automatiškai paleisti kelias misijas, reikia atlikti kiekvieną atvejį. Taigi, jei turėtumėte atlikti 20 raundų, turėtumėte sėdėti visus 20, o ne daryti ką nors kita. Būtų geriau, jei galėtumėte priskirti kelis simbolius, kad užbaigtumėte
Labai gerai atrodantys spritai. Tikrasis pasaulinis žaidimas yra tarsi sukurtas 4 metų amžiaus. Kaip uždėti mygtukus prie durų priešais duris ir vadinti tai galvosūkiu. Šlifavimas būdingas šiems žaidimams. Smagu, kad nėra pernelyg sunku išlyginti veikėjus. Jūs naudojate dupes, tačiau statistikos padidėjimas nėra didelis. Labai labai LABAI vidutinis kiekviename lygyje.
Ką tik pradėjau ir aš negaliu gauti (1-2) bc klaidos. Manau, kad šio žaidimo nėra. -rodoma scena su pjaunamuoju, tada pasakytum magija... tada aš mirsiu. Ir būtų kilpa.
Tai tikrai geras žaidimas! Man patinka istorija, bet... Ji nuolat stringa. Negana to, dažniausiai jis iš esmės nustoja leisti jums bendrauti su bet kuo ir lieka begaliniame įkėlimo ekrane. Vertimas geriausiu atveju yra niūrus, o kai kuriais momentais sunku suprasti, ką veikėjai sako. Taigi, nors tai geras, įdomus žaidimas, negaliu duoti daugiau nei 3*.
Įstrigo prisijungime, kai spusteliu Pradėti, grįžtama į pavadinimo ekraną
Peržengus bendras pagrindines sritis, žaidimas yra tiesiog „ok“. Žaidimo procesas yra gana baisus ir reikalauja daug pasikartojančių misijų, kad įveiktume keletą sudėtingų viršininkų, kol viskas grįš į juokingus sunkumus. Šiuo atveju visiškai neatsižvelgiama į balansą. Mažiausiai. Viskas gerai. Tai geras pagrindas. Vis dėlto nesu įsitikinęs, kad norėsiu su juo neatsilikti.
Oho, negaliu patikėti, kad „Yostar“ ištrynė mano visų įmonių apžvalgą. Mokėkite, kad laimėtumėte, progreso siena, mokėkite, kad laimėtumėte veikėją (tiesiogine prasme), ir yra pvp. Banginiai visada laimės prieš f2p. Ištvermės niekada nepakaks progresui, bet banginiai gali išmesti valiutą ištvermei, todėl jiems tai nesvarbu. Vertimas taip pat yra gana sudėtingas, palyginti su kitais jų žaidimais, šis yra silpniausias.
Labai nestabilus. Keliolika kartų bandė apeiti pirmąją sritį. Kovok su garguliu, pasikalbėk su kate. Eikite prie bokšto durų ir praneškite, kad prisijungiate. Tada aš vėl grįžtu į pradžią. Prie gigabito šviesolaidžio prijungtas visas wifi signalo stiprumas, todėl labai abejoju, ar turiu problemų. Galbūt, jei žaidimas nenustatė progreso kiekvieną kartą atsijungus.
Šis žaidimas yra draugiškas f2p, tai labai geras žaidimas, bet aš noriu daugiau atnaujinimų ateityje, kad žaidėjų nesumažėtų dėl atnaujinimų laukimo, o gacha šiame žaidime yra labai paprasta, todėl nereikia papildyti
Apskritai žaidimas yra puikus, bet, mano nuomone, visos DPS lėlės iš tikrųjų buvo per silpnos, net jei formuojate gydytojų komandą, tai visada yra tikras laimėjimas, taip pat galbūt galite pridėti kokį nors pvp renginį ateityje. Redaguoti: žaidimas visada sugenda arba užšąla kiekvieną kartą, kai įstoju į mūšį
Aš tiesiog myliu šį žaidimą, bet 2 savaites ir nieko daryti tik kasdien...? Ir visiškai atkurta ištvermė nustos vos per 4 bėgimus
Dėl per didelių ištvermės baudų ir blogai sukurto kieto turinio šio žaidimo neverta žaisti naujojo 5 skyriaus manticore bosas yra visiškai blogai suprojektuotas, bet dar blogiau yra tai, kad nesėkmingas etapas užtraukia nepaprastai didelę 25 ištvermės baudą, o ne įprastą 1 ištvermės baudą. kitos boso kovos, jau nekalbant apie perteklinį dps patikrinimą, šiame žaidime per daug to nepalieka jokios realios strategijos.
[Redaguoti: Žaidimas buvo atkurtas ir visiškai veikiantis praėjus maždaug 2 valandoms po peržiūros, ačiū!] Žaidimas visiškai sudužo, nematau veikėjo, negaliu išeiti iš chronoerdvės etapo, absoliučiai niekas neveikia. Bandžiau išplauti talpyklą ir duomenis, viską perdaryti ir tai visada grąžina mane į tą pačią vietą, kur nieko negaliu padaryti. Bandžiau susisiekti per facebook, vis kartoju, kad negali atsakyti, o per susisiekite su mumis programėlėje vis dar laukiu...
gera istorija, bet reikia tiek daug ištvermės, kad įgytume stroger. Tikiuosi, kad jie suteiks daugiau ištvermės arba karštos valandos renginį, kuris sunaudoja pusę ištvermės, norint patekti į išteklių etapus. Apskritai man patinka šis žaidimas
Tai įdomus žaidimas su žemėlapiais, kuriuos galime pervažiuoti rankiniu būdu kaip aštuonpatas! Mūšio sistema yra įdomi ir skirtinga, o waifu / vyrai yra gerai suprojektuoti.
Žaidimas atrodo daug žadantis, tačiau pastarąsias tris dienas po paskutinio atnaujinimo žaidimas įstrigo juodame įkėlimo ekrane, neleidžiant man pasiekti savo paskyros.
Oho, šie žaidimai yra daug smagiau nei atsitiktiniai. Malonu pabūti su šiuo žaidimu. Tikimės, kad su juo daugiau rizikuosite.Gražus siužetas
Smagu, bet bandymas bendrauti su objektais gali būti skausmingas
Kol kas mėgaujasi žaidimu. Mums reikia tik daugiau gildijų veiklos, pavyzdžiui, gildijų karų.
Tai geras žaidimas, gana draugiškas f2p. Turinys jaučiasi šiek tiek skubotas ir yra keletas nedidelių klaidų (viena iš pagrindinių istorijos etapų scenų vis užstrigdavo viename iš mano įrenginių ir turėjau perjungti įrenginius, kad jį aplenkčiau), bet apskritai viskas gerai. patirtį
Žaidimas yra gražus ir jame yra mieli simboliai, tačiau vienintelė mano problema yra kova, nes ji yra labai lengva arba jūsų komanda tiesiog įsižeidžia priešo ir žaidimas atrodo per greitas. Tai labiau panašu į istorijos žaidimą (žaidimas, kuriame gausu dialogų, nes istorijos režimu nupjaunamos scenos ir mažiau kovos), pradžioje jis yra gana stulbinantis, nes tik greitai susipažįstate su žaidimu ir tikrai neduodate daug. informacijos apie tai, kaip tai padaryti. Tiesiog reikia daugiau interaktyvumo.
Gerai, aš turiu šį žaidimą daugiau nei mėnesį ir turiu pasakyti tik tai, po velnių. Man patinka šis žaidimas. Kai pavargau nuo nuobodulio, iškart atidarau šią programą. Ar dar kada nors tai atsisiųsiu? žinoma 10/10. „Kokia jūsų, kaip laisvai žaidžiančio žaidėjo, patirtis? Visai gerai iš tikrųjų. Aš tikrai nesu ekspertas, kai kalbama apie tokius gacha žaidimus, kaip šis, bet iki šiol nepatyriau DIDŽIAUSIOS klaidos. Geras žaidimas, jei reikia žudyti laiką.
Nesu tikras, ar tai klaida, ar ne, bet aš negaliu praeiti pamokos, nes kiekvieną kartą, kai „Ragana“ kyla į kalną, ji tiesiog kyla į dangų, aš vis iš naujo nustatau žaidimą, bet jis nieko nepataisys.
Rimtai? Neveikiantis žaidimas, pvp žaidimas be ką veikti? Išleidau pinigus mėnesiniam bilietui ir augimo paketui. Vieninteliai daiktai, kuriuos gavau galutiniam žaidimui, yra nieko. Ar galite padaryti žaidimą įdomesnį? Kaip pikselių bokšto žaidimas ar kažkas panašaus. Išleidau savo pinigus waifu Elai. Tai viskas po žaidimo pabaigos? Iš esmės neveikiantis žaidimas su pikselių nostalgija ar panašiai? Nekenčiu šito sakyti, bet tai bus didelis, kaip arriteriai. Huft