Post by dsecitadmimo on Mar 17, 2022 3:54:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Idle Barber Shop Tycoon - Game 2022 version ▞▞▞
Super zábavná, totálně mrtvá hra. Stejně jako všechny Codigames se zajímají pouze o příjmy nových hráčů a nikdy neposkytnou aktualizaci. Přečtěte si další recenze od lidí, kteří čekají měsíce. Přečtěte si další recenze Codigames. Stejný příběh. Super průšvih.
Jedna z nejlepších nečinných tycoonových her, které jsem hrál, zábavná, poutavá, návyková. Jediná špatná věc je, že jsem to dokončil a je mi líto, že musím počkat na další aktualizaci (prosím, pospěšte si)
Idle Barber Shop Tycoon - Game உருவகப்படுத்துதல் phjw
Dobrý den, omlouvám se, proč se moje hra neuložila? ale už jsem to uložil na google play. už jsem na maximální úrovni. jsem tak zklamaný.
Moje dcera a já máme hru rádi. Kdy přijde nová aktualizace. Již jsem provedl všechny úkoly a nadále dostávám oznámení, že mám peníze na útratu. Potřebuji nové úkoly k utrácení peněz. ať se lidé dají do pohybu, jinak hru smažu.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulation lrk
Tato hra mě opravdu baví ve srovnání s ostatními nečinnými hrami, které Codigames vydalo. Příběh spolu se skutečnou hrou je roztomilý! Jen trpělivě čekám, až vyjde další aktualizace pro více příběhu, protože teď jsem investoval!! Doufám, že brzy bude aktualizace!!!
Upřímně milujte tuto hru. Přišel jsem pro magnáta, zůstal pro příběh. Líbí se mi design postav!! Naprosto zamilovaný do reprezentace s hlavní postavou lgbtq a také do rozmanitosti barev pleti, tvar těla modelů postav je také pěkný způsob, jak být inkluzivní a jsem si jistý, že to bylo pro herní vývojáře jednodušší! Napsání příběhu by samozřejmě mohlo být lepší, ale stále zábavné. Zjistil jsem, že se těším na každou novou kapitolu. Příběh již přehrán!
Opravdu miluji hru, obvykle se mi líbí hry jako když kliknete na koupit a je to tam, ale tato hra mě opravdu baví. Pokračuj v dobré práci!
Výborná hra. Nečinná hra s příběhem. drahokamy? Chcete drahokamy? Není třeba se obávat spousty sběru. Doufejme, že tato hra bude více vzkvétat a rozšiřovat se ve větší míře... Dobrá práce vývojářům. Hra, kterou musíte hrát. 😘😘😘
Je to zábavné, ale je tu chyba, že se vaši zaměstnanci nehýbou a nic nedělají, někdy to hru zamrzí. A speciálně reklamy na drahokamy vám nedají 1/5, když se díváte na reklamy, a také multiplikátor pro váš příjem afk se vždy buguje a nedá vám peníze
Dokončili jsme hru několikrát, kdy budou další aktualizace a úrovně
Dobrý začátek, ale teď hodně nudný
Potřebuje aktualizace
Tu hru prostě miluji, není jako ostatní, kde neustále jen klikáte a můžete skutečně interagovat s hrou a příběhy mezi tím jsou prostě skvělé. Je to opravdu zábavná hra Tho, je tam chyba. Když MC mluví s detektivem, jeho chatacter (detektivů) je úplně zdeformovaný? Například jeho hlava - místo na ramenou - je na zemi, u nohou, takže jsem to chtěl dát vědět lidem, kteří na tom pracují, kromě toho, všechno ostatní je perfektní!
Miluji tuto hru, ale mám pár problémů.. Příběhová linie je skvělá, ale jsem v bodě, kdy už žádná příběhová linie není, reputace na maximu a všechny moje účesy a vousy jsou na maximu... kromě jednoho. Protože mi to nedovolí vydolovat poslední vousy, protože to říká, že k tomu potřebuji určitou reputaci...ale jsem vyřízená? nedává to smysl. Jsem z toho nervózní a chystám se odinstalovat, což je opravdu smutné, protože jinak je to jedna z mých oblíbených her. Prostě nejsou žádné aktualizace a je to únavné.
Jinak skvělá mobilní hra, ale jakmile jsem dostal pohovku, moji zákazníci začali odcházet, než dostali své škrty, takže jsem začal vydělávat méně peněz, kdybych měl hru otevřenou, ocenil bych to opravu.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulācijas spēles zrvo
Na mch reklamy
Nudit se na herním příběhu. Zasekl jsem se na scéně a nemůžu nikam kliknout, i když jsem hru restartoval. Nechci odinstalovat a znovu nainstalovat hru, aby to fungovalo, což by byla ztráta času. Nemá cenu hrát tuto hru.
Tuto hru jsem začal hrát teprve nedávno, ale zatím je zábavná. Budování a růst vyžaduje čas, ale uvidíme, co přinese budoucnost.
Super 👍
Hra je v pořádku, ale zasekl jsem se kvůli chybě. Naplnil jsem svou reklamní kampaň, než mě k tomu navedl tutoriál. Nepozná, že je bar plný a nedovolí mi se za něj přestěhovat.
Skvělý nápad na hru s krásným příběhem. Hra se však po získání vozíku s občerstvením zablokovala. Nemohu si vydělat žádné další opakování, a jedno, když holiči uvízli na myčce vlasů. Doufám, že to bude možné opravit. Právě jsem narazil na novou chybu ve hře, upgradoval jsem reklamy dříve, než mi to hra řekla, a jelikož je plně upgradovaná, nedovolí mi skončit, pokud si tutoriál nebo přidám nějaké lidi. Musím hru úplně vypnout a to samé se stane, když ji znovu otevřu. Pomoc!! Oceňuji, že hra je ve fázi testování, jisté chyby; dveře se otevřou, nevstoupí žádní zákazníci. Den se nerestartuje. Jeden z Barberů zmizí. V každém případě musíte hru opustit a znovu vstoupit, abyste hru posunuli dál. Stejně jako ostatní jsem dokončil aktuální vylepšení reputace, ale jak jsem koupil manažery, pokračuji ve sbírání peněz a drahokamů, abych sbíral Hearts for Barbers. Těšíme se na pokračování příběhu...
Líbí se mi to, ale dál už nic není. Naraz do zdi. Vše se upgraduje jak jen to jde a je to. S aktualizací jsem doufal ve více. Nemám nic.
<a href=""></a>
Dávám tomu 4 hvězdičky, protože neměli aktualizaci více než 5 měsíců a pouze aktualizace, které měli, byly opravy chyb. Miluji hru, můžete si přizpůsobit vše ve hře, aby to vypadalo, jak chcete. Pokud přidají aktualizaci, ohodnotím ji 5 hvězdičkami
Celkově zábava, ale pro aktualizaci 1 nábytku musíte stisknout a podržet tlačítko navždy
Yoyrbgame je drahá Proč potřebujete Wifi................Nejlepší vývojář her je kolibri games Není třeba hrát wifi..
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulation iaox
Všechny vaše hry Codygames je dobré hrát, jako je televizní impérium, hotelové impérium, vězeňské impérium, policejní magnát, holičství, univerzitní impérium. Ale chci vědět, proč neuděláte nějaké hry, můžete upgradovat budovu ve stejnou dobu? Čekání na jednoho po druhém potřebuje hodně dlouho😤!Nejen 30 minut, ale musím čekat 8 až 9 hodin na upgrade jen jedné budovy😤, je pozdě😤, není to zábava hrát hry, jen čekat😤!
Hra zamrzá a na mé obrazovce se zobrazuje černá, opravte prosím tento problém zobrazování černé na obrazovce a bílé a vyhazuje mě, prosím, opravte tento problém
Potřebuji aktualizovat tuto hru po dosažení reputace 1,8 milionu, ve hře není žádný upgrade ani nové věci. Aktualizujte ji tedy co nejdříve, protože hra vypadá zajímavě a měli byste dát více drahokamů pro misi, kterou dokončíme.
Hru jsem na pár dní spustil. Trochu nudné. Interakce je pouze o upgradování věcí a sledování příběhu postavy. Ale ok počkám
Mám splněnou misi, ale nebudu vymazána ze seznamu. Nyní blokuje další mise, které mají být dokončeny, protože 3 mise uvízly na seznamu. Fuj! Snad se to vyřeší. Aktualizace: problém byl nyní vyřešen! Díky týmu! Celkově je hra skvělá!
Čekání na více. Dokončuji hru na 100% a už týdny čekám na další. Moje hotovost je 25 miliard, takže když se hra aktualizuje, za chvíli vyjdu maximum. prosím aktualizujte více a více a více. Jsem závislý na 38B hotovosti, pracuji na odblokování všech pracovníků. Brzy získejte aktualizaci .
Byl jsem na konci asi 6 měsíců a doufal, že aktualizují a přidají obsah, ale začíná to vypadat neradostně.
Velké zklamání. Po hraní skvělé hry Codi Idle Hotel Tycoon jsem čekal mnohem lepší. Tenhle je prostě nudný.
Příliš pomalá nuda
Zábavná a snadná klikací hra na hraní, dostal jsem se na konec, takže jsem hru otevíral každých pár hodin, abych zvládl všechny střihy, ale z nějakého důvodu mi nedovolí zvládnout poslední, i když mám maximální počet bodů reputace. Je čas odinstalovat tak jako tak
Od června jsem nedával žádné skutečné aktualizace, byla to zábavná hra, ale Codi Games se příliš obává přidávání dalších her a přetahování, takže nemohou aktualizovat své stávající hry. Žádná komunikace, když hráči žádají o aktualizace v příštím vydání. *************0 hvězdiček*************** Stále žádná aktualizace od července 2020 a stále ujišťují, že to přijde, ale jen se snaží udržet lidi vložím peníze a jsem si jistý, že hru vypnou, jakmile z ní dostanou peníze, které z ní chtějí.